Bäddhängda strålskydd

För att säkerställa optimalt skydd så krävs det ett takhängt strålskydd i kombination med ett bäddhängt strålskydd. Upphängningssystemet tillsammans med det takhängda strålskyddet, skyddar personalen från den sekundära strålningen som kommer från patientens kropp.

Det bäddhängda strålskyddet skyddar personalens nedre del av kroppen mot den strålningen som kommer under bordet. För mer information om alla bäddhängda strålskydd, klicka här för att komma till produktkatalogen.

Kontakta oss 

Telefon: 011-12 74 80
stefan@skarmteknik.se

UT60

UT60 är MAVIGs svar på bäddhängt strålskydd för ställbara bord. De nedre tiltningsbara panelerna anpassar sig själv till en lutning på 15 °.

  • Har ett dubbel-ledat fäste för tillbehörsskenan, så att användare kan placera skölden så nära bordet som möjligt. Detta för att bättre skydda mot sekundär strålning.
  • UT60 har utformats så att den kan placeras på båda sidor av undersökningsbordet vilket ger ett större övergripande skydd.
  • Överlappande, flexibla röntgenskyddande paneler med PVC-skydd
  • Blyekvivalens: Pb 0,50 mm

 

UT30 6x

MAVIGs UT30 gör det möjligt att fästa paneler vid bordet individuellt. I ett enda steg blir panelerna ordentligt fastsatta och överlappar varandra för optimal säkerhet. 

UT30 består av 3 olika paneler som är anpassade till tillbehörsskenor med måtten 25 x 10 mm eller 25 x 9 mm.
Alla panelerna är 290mm breda och har tre olika längder, 600mm, 750mm och 900mm.

För mer information om UT30 klicka här!

Ny produkt! 

UT69

 

Mer information kommer inom kort! Vid intresse, tveka inte på att kontakta oss!

Ny produkt! 

UT70

Mer information kommer inom kort! Vid intresse, tveka inte på att kontakta oss!